Skip to content

Referenties

Klanten die je voorgingen hebben referenties over mijn werk geschreven.

Referenties bedrijfsleven

C. van Doggenaar, Vastgoed ; “Sanne heeft voor ons de inrichting gedaan van een kantoor met een groot vloeroppervlakte. De samenwerking verliep prettig en snel, de opdracht is volgens afspraak verlopen.”

Teun Fleskens, Art-director RiZZ B.V ; “Sanne verzorgt onze styling in de showroom, bij beurzen zoals Maison et Objet in Parijs, Interieur in Kortrijk en de Salone di Mobile in Milaan. Daarnaast verzorgt ze de presentaties van ons designlabel bij retailers in Nederland en België. Daarnaast vragen we haar aan tafel bij het bepalen van kleuren en materialen.”

Mieneke van de Pol, eigenaresse RopaFlex B.V. ; “Voor onze showroom heeft Sanne vooraf meegedacht over een logische indeling van de inrichting. Bovendien moest het interieur aansluiten bij onze huisstijl. We hebben veel zelf gedaan om de kosten laag te houden, en daar kon Sanne goed rekening mee houden. We zijn samen op pad geweest om o.a. een vloer uit te kiezen. We zijn heel tevreden met het eindresulataat en zijn binnen budget gebleven.”

Referenties van particulieren

Johan, Amersfoort. “Mijn vriendin en ik zaten niet op één lijn met de inrichting van ons huis. We kwamen er samen niet echt uit en dat gaf veel stress. Sanne wist de inbreng van ons beiden te vertalen in een interieurontwerp waar wij allebei gelukkig van werden!”

Bart, Soest. “Mijn appartement/studio is een hele mooie plek maar erg lastig in te richten omdat het één open ruimte is. Sanne heeft een interieurontwerp gemaakt waarin alle woonfuncties samenkomen terwijl er toch privacy blijft. Daarbij heeft ze de kleuren en alle meubels uitgezocht. Het is echt een plaatje geworden!”