Skip to content

2 uur adviesgesprek

Klein beginnen

Veel klanten zijn al geholpen met een 2 uur durend adviesgesprek thuis waarna ze vol vertrouwen zelf verder gaan met het interieur. Desgewenst kom ik (daarna) langs om de puntjes op de i te zetten en het interieur af te stylen. Ik kan je ook volledig ontzorgen met een compleet interieur plan, begeleiding bij de aankoop van nieuwe meubelen of de volledige inrichting uitvoeren.

Groot resultaat

Of je nu zelf verder gaat met het advies of de complete uitvoering aan mij overlaat, de verbeteringen in je nieuwe interieur geven je een geweldig gevoel. Wil jij ook een interieur waarin je jezelf weer helemaal gelukkig voelt en waardoor je zin krijgt om een feestje te geven? Ik vind het heel leuk om je te helpen dus laten we snel een afspraak maken!

Voorbereiding

Voordat ik kom vraag ik je alvast wat foto’s te sturen van je interieur. Weet je al wat je mooi vind? Laat het me zien! Als ik me van tevoren al in kan leven dan kunnen we meteen gericht te werk gaan.

Vast bedrag

In één sessie van 2 uur kunnen we 1 a 2 ruimtes doen. Het tarief voor een 2 uur durend adviesgesprek thuis is 220 euro. Ik reken 30 cent per gereden km + evt parkeerkosten. 

Verder

Na de eerste afspraak kan ik je alsnog al het werk uit handen nemen. We maken dan samen een plan voor wat we van elkaar verwachten en hoeveel tijd dit gaat kosten. Voor het vervolgtraject reken ik een aangepast tarief.

Heb je zin om je interieur aan te pakken? Maak nu een afspraak via de contact pagina

2 uur adviesgesprek
2 uur adviesgesprek
2 uur adviesgesprek