Skip to content

Zakelijk interieuradvies 

Een goed ontworpen werkruimte is goed voor de productiviteit, het welzijn en de uitstraling van je bedrijf. Bij Jutte Styling help ik bedrijven zoals dat van jou om ruimtes te creëren die niet alleen functioneel en mooi zijn, maar ook helemaal passen bij jullie unieke identiteit en doelen.

Bedrijfsadvies

Ruimtes

Ik help je graag met het ontwerp en de realisatie van

  • Entree en ontvangstruimte
  • Showroom
  • Kantoor
  • Vastgoedstyling
  • Beurzen en presentaties
  • Aankleding van evenementen

Wil jij ook blij worden van jouw interieur? Neem contact op.

Referentie vastgoedstyling

C. van Doggenaar, Vastgoed ; “Sanne heeft voor ons de inrichting gedaan van een kantoor met een groot vloeroppervlakte. De samenwerking verliep prettig en snel, de opdracht is volgens afspraak verlopen.”

Referentie Designmerk

Teun Fleskens, Art-director RiZZ B.V ; “Sanne verzorgt onze styling in de showroom, bij beurzen zoals Maison et Objet in Parijs, Interieur in Kortrijk en de Salone di Mobile in Milaan. Daarnaast verzorgt ze de presentaties van ons designlabel bij retailers in Nederland en België. Daarnaast vragen we haar aan tafel bij het bepalen van kleuren en materialen.”

Referentie inrichting showroom

Mieneke van de Pol, eigenaresse RopaFlex B.V. ; “Voor onze showroom heeft Sanne vooraf meegedacht over een logische indeling van de inrichting. Bovendien moest het interieur aansluiten bij onze huisstijl. We hebben veel zelf gedaan om de kosten laag te houden, en daar kon Sanne goed rekening mee houden. We zijn samen op pad geweest om o.a. een vloer uit te kiezen. We zijn heel tevreden met het eindresulataat en zijn binnen budget gebleven.”